fbpx

Follow us


H etaireia banner H etaireia banner

Γυψοσανίδες - ΔιακοσμήσειςΓυψοσανίδες - Διακοσμήσεις

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΑΣ
Η γυψοσανίδα ως υλικό το οποίο προσφέρει απεριόριστες αρχιτεκτονικές επιλογές, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, μπορεί να δώσει μορφή στις επιθυμίες σας και να ανανεώσει ριζικά το χώρο σας. Είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε επαγγελματικούς χώρους η σε κατοικίες όπως ράφια και εσοχές , βιβλιοθήκες , καμπύλες κατασκευές ,κρυφό φωτισμό , κουρτινιέρες κλπ. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στις κατασκευές με γυψοσανίδες είναι πολύ εύκολο να γίνουν οποιεσδήποτε αλλαγές χρειαστεί χωρίς να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση. Επιτυγχάνεται μηχανική αντοχή, ελευθερία σχεδιασμού, γρήγορη και στεγνή τοποθέτηση, αντισεισμική προστασία, χαμηλό κόστος και ποικιλία εναλλακτικών λύσεων. Η τσιμεντοσανίδα αποτελεί μια σύγχρονη εναλλακτική επιλογή, εξωτερικής κυρίως δόμησης, στο χώρο των κατασκευών. Οι πλάκες τσιμεντοσανίδας παράγονται από μείγμα τσιμέντου με άλλα πρόσμικτα αδρανή υλικά. Η τσιμεντοσανίδα έχει χαμηλό βάρος, είναι αντισεισμική, ανθεκτική σε όλα τα κλιματολογικά φαινόμενα (βροχή, χιόνι κ.τ.λ.), παρουσιάζει πυροπροστατευτικές ιδιότητες, δε φουσκώνει, δε παραμορφώνεται και δεν αποσυντίθεται σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, η εφαρμογή των τσιμεντοσανίδων είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική και με την κατάλληλη επεξεργασία τους επιτυγχάνουμε άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Εξ’ αιτίας της ελαστικότητας της, είναι κατάλληλη και για καμπύλες κατασκευές.
ΡΑΦΙΑ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
Ράφια από γυψοσανίδα μπορούμε να τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού ή του εργασιακού σας χώρου. Το πάχος του ραφιού εξαρτάται από το μήκος του. Η κατασκευή μπορεί να ενισχυθεί με τα ανάλογου βάρους μεταλλικά προφίλ (στραντζαριστά-κυλοδοκοί).
ΟΡΟΦΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ
Οι οροφές γυψοσανίδας είναι κατάλληλες τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για κατοικίες. Έχουν χαμηλό κόστος και η τοποθέτησή τους είναι απλή και σύντομη. Χάρη στους διάφορους τύπους και τα ποικίλα σχήματα,οι οροφές γυψοσανίδας αποτελούν ιδανική λύση στη διακόσμηση επιτρέποντας σχεδόν απεριόριστες αρχιτεκτονικές συνθέσεις και τεχνοτροπίες. Mπορούν να καλύψουν άριστα οποιαδήποτε κατασκευαστική κακοτεχνία ή ατέλεια του χώρου σας. Επιπλέον μπορούν να καλύψουν αεραγωγούς, κλιματιστικά και άλλες ηλεκτρικές και μηχανολογικές απαιτήσεις. Οι οροφές γυψοσανίδας δημιουργούν χώρους καλαίσθητους και λειτουργικούς.
ΚΡΥΦΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Εάν θέλουμε να έχουμε ένα απαλό και διακριτικό φωτισμό, τότε χρησιμοποιούμε τον κρυφό φωτισμό μέσα στην γυψοσανίδα, δηλαδή τοποθετούμε την φωτεινή πηγή και πολλές φορές και το φωτιστικό σώμα σε τέτοια σημεία ώστε να μην είναι ορατά. Επίσης κρύβοντας τα φωτιστικά σώματα, οι επιφάνειες των τοίχων και των ψευδοροφών από γυψοσανίδα φαίνονται ενιαίες και πιο καθαρές και δημιουργούν την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος. Τα φώτα τοποθετούνται σε ειδικά φαττνώματα, που κατασκευάζουμε στην οροφή ή στον τοίχο και δίνουν ένα απαλό και διακριτικό φώς. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας ή σε προθήκες βιτρινών των επίπλων.
ΟΡΟΦΕΣ ΟΡΥΚΤΡΗΣ ΙΝΑΣ
Τα τελευταία χρόνια οι ψευδοροφές ορυκτών ινών πέρα από λειτουργικά οφέλη (απόκρυψη των εγκαταστάσεων του κτιρίου) προσφέρουν και σημαντικές λύσεις σε ό,τι αφορά την διακόσμηση, την ακουστική και την πυροπροστασία ενός χώρου. Η σωστή εγκατάσταση του συστήματος ανάρτησης μιας ψευδοροφής ορυκτών ινών είναι απαραίτητη ώστε να επιτευχθεί το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πλεονεκτήματα ψευδοροφής ορυκτών ινών:
• Τα πανό τους, κατασκευάζονται από διάφορα υλικά που απορροφούν τον ήχο, όπως υαλοβάμβακας ή ορυκτοβάμβακας.
• Είναι ελαφρά και παρέχουν ακουστική προστασίας & πυροπροστασίας.
• Είναι ανθεκτικά στην υγρασία & στις μηχανικές καταπονήσεις.
• Tοποθετούνται εύκολα & μπορούν να βαφούν
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΩΝ
Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται η ολοένα και μεγαλύτερη αντικατάσταση των παραδοσιακών μορφών τοιχοποιίας (όπως η οπτοπλινθοδομή) από τη χρήση ελαφρύτερων τοίχων μικρού πάχους και μεγάλων μονωτικών ιδιοτήτων. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ελαφριάς και μικρού πάχους εσωτερικής τοιχοποιίας είναι οι γυψοσανίδες, που στηρίζονται σε μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό. Οι τοίχοι από γυψοσανίδα σε μεταλλικό σκελετό έχουν περιορισμένο βάρος και δεν επιβαρύνουν τον φέρων οργανισμό του κτιρίου, ενώ προσφέρουν γρήγορη, καθαρή και οικονομική δόμηση. Έτσι αποτελούν την πλεονεκτικότερη επιλογή στην περίπτωση των ανακαινίσεων. Επιπλέον το μικρό πάχος τους προφέρει περισσότερο ωφέλιμο χώρο στα κτίρια. Η κατασκευή ενός τέτοιου τοίχου είναι μεν απλή αλλά πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένο συνεργείο.
ΕΠΙΠΛΑ TV
Η τηλεόραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε πολλά σαλόνια ελληνικών νοικοκυριών. Είναι μέσο ενημέρωσης, αλλά και ψυχαγωγίας και έτσι καταλήγει να έχει αρκετά κεντρική θέση στο χώρο. Έτσι, δεν είναι παράξενο το να επιθυμούμε να την κάνουμε μέρος της διακόσμησης μας. Όταν αναφερόμαστε σε μέρος της διακόσμησης, εννοούμε ότι θα πρέπει να ταιριάζει με το χώρο, αντί να μοιάζει απομονωμένη. Για το σκοπό αυτό, μπορούν να μας βοηθήσουν οι κατασκευές από γυψοσανίδα και πιο συγκεκριμένα τα σχέδια γυψοσανίδας για τηλεόραση. Οι κατασκευές αυτές αντικαθιστούν το παραδοσιακό σύνθετο, το οποίο καταλάμβανε πολύ χώρο στο σαλόνι, με αποτέλεσμα να μην είναι πρακτικό. Το πλεονέκτημα της γυψοσανίδας σε αυτό τον τομέα είναι πως εσύ διαλέγεις τη μοναδική σύνθεση για το χώρο σου για ένα ολοκληρωμένο και άρτια δομημένο αποτέλεσμα.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!
Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • George Pattas
  Μετά από συναντήσεις με 5 επαγγελματικές ομάδες αποφάσισα να προχωρήσω με τον Μάρκο και τον Δημήτρη. Κάναμε ολική ανακαίνιση στο μπάνιο και το wc. Από την πρώτη συνάντηση καταλαβαίνεις ότι ο Μάρκος είναι επαγγελματίας και ο Δημήτρης της λεπτομέριας, είναι ευγενικοί και οικονομικοί χωρίς να ρίχνουν την ποιότητα. Φοβερά τα παιδιά των συνεργιών (Αντρέας, Κούλης), οτιδήποτε τους ζητούσα καταλάβαιναν και έπρατταν αναλόγως. Παρότι είχαμε πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα, το έργο παραδόθηκε νωρίτερα της συμφωνημένης ημερομηνίας στην εντέλεια. Νομίζω ότι έπεται και συνέχεια στην συνεργασία μας!!
  George Pattas
 • μαγκυ παπαδοπουλου
  Φοβερός ο Μάρκος και ο Δημήτρης, φυσικά και η Κατερινα που διευθέτησαν και επισκεύασαν την ανακαίνιση της βίλας μου στην Κηφισιά! Πολύ καλή η ποιότητα της δουλειάς τους και σε οικονομικές τιμές τους Και φυσικά γρήγοροι! ταχύτητα, και συνέπεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα Μπράβο παιδιά!! Πάντα ετσι
  μαγκυ παπαδοπουλου
 • Konstantinos Sarafas
  Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Κατάλαβαν τις ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν και τίμησαν με το παραπάνω το λόγο τους. Οι τιμές λογικότατες. Δούλεψαν καθαρά και κράτησαν τα χρονικά περιθώρια. Δύσκολη περίπτωση, γιατί δε χρειάστηκε καν να φύγουμε από το χώρο. Κι όμως, έδωσαν σωστές και αξιόλογες λύσεις.
  Konstantinos Sarafas
 • maria koupriza

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Αν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για την δουλεία που κάνει η ομάδα των Home Makers, είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που συνεργαστικα για την ανακαίνηση του σπιτιού μου! Ο κυριος Μάρκος και οι συνεργάτες τους μου πραγματοποίησαν κάθε μου φαντασία και ειναι ακόμα αποίκο ότι κι αν χρειαστει! Φυσικά και τους συστήνω όπως και το έχω κάνει ηδη σε φίλους και γνωστους, γιατι πέρα απο άψογοι στη δουλειά τους είναι και τρομεροί άνθρωποι!
  maria koupriza
 • modus sofa

  “Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο”

  Όλες οι εργασίες έγιναν ακριβώς όπως συμφωνήσαμε, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και σε πολύ καλή τιμή. Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο.
  modus sofa
 • charalampos alexandropoulos

  “Άψογοι επαγγελματίες ”

  Άψογοι επαγγελματίες. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί εξαρχής και σε χρόνο λιγότερο λιγότερο του συμφωνηθέντος. Συστήνονται ανεπιφύλακτα. Μάρκο- Δημήτρη, σας ευχαριστούμε!
  charalampos alexandropoulos
 • Chris themelis

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Καταπληκτικοί τεχνίτες γνώστες του αντικειμένου οικονομικοί και το βασικότερο βρίσκουν τις ανάγκες των πελατών και τις ικανοποιούν πλήρως.
  Chris themelis