fbpx

Follow us


H etaireia banner H etaireia banner

Κάνουμε τις ιδέες σας πράξεις!

Η εταιρία homemakers δραστηριοποιείται στο χώρο για πάνω από 15 χρόνια. Η εμπειρία και η διορατικότητα σε συνδυασμό με το άρτια εξιδανικευμένο προσωπικό της μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στο χώρο της ανακαίνισης και της κατασκευής. Η εταιρία απαρτίζεται από άτομα εξειδικευμένα στην κάθε εργασία χωρίς να προσφέρει πειραματισμούς και αβεβαιότητα στους πελάτες της αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Με γνώμονα την ποιότητα, την αισθητική και προσαρμόζοντας συνδυάζοντας την γνώμη του πελάτη και την δική μας εμπειρία φτάνουμε πάντα στο επιθυμητό αποτέλεσμα προσφέροντας χαμογέλα ικανοποίησης και στις δυο πλευρές.

Οι διοικούντες της εταιρίας που είναι οι κύριοι Μπάκας Μάρκος και Πιπίδης Δημήτρης καθόσον ανήκουν και οι ίδιοι στον τεχνικό κλάδο μπορούν να κρίνουν και να καθοδηγήσουν με απόλυτη σιγουριά και εμπειρία τις εργασίες του κάθε κτιρίου προσφέροντας στον πελάτη την ασφάλεια του σίγουρου αποτελέσματος.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους μας τους πελάτες και συνεργάτες που αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για την εταιρία μας που παρ’ όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο κλάδος της οικοδομής η homemakers καταφέρνει να ανταπεξέρχεται με αξιοπρέπεια στις προσδοκίες των πελατών της και του προσωπικού της και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και δημιουργικότητα .

Ευχαριστούμε θερμά The HOMEMAKERS.

Θέλεις να δουλέψεις μαζί μας;

Θέλεις να επενδύσεις στην προσωπική σου επιτυχία; Να επικοινωνείς και να συναντάς καινούρια projects; Να δουλέψεις σκληρά; Να αποκτήσεις εμπειρία;
Έλα μαζί μας!
Επίλεξε την καλύτερη κατασκευαστική ομάδα που θα ωφελήσει την καριέρα σου.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!
Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • George Pattas
  Μετά από συναντήσεις με 5 επαγγελματικές ομάδες αποφάσισα να προχωρήσω με τον Μάρκο και τον Δημήτρη. Κάναμε ολική ανακαίνιση στο μπάνιο και το wc. Από την πρώτη συνάντηση καταλαβαίνεις ότι ο Μάρκος είναι επαγγελματίας και ο Δημήτρης της λεπτομέριας, είναι ευγενικοί και οικονομικοί χωρίς να ρίχνουν την ποιότητα. Φοβερά τα παιδιά των συνεργιών (Αντρέας, Κούλης), οτιδήποτε τους ζητούσα καταλάβαιναν και έπρατταν αναλόγως. Παρότι είχαμε πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα, το έργο παραδόθηκε νωρίτερα της συμφωνημένης ημερομηνίας στην εντέλεια. Νομίζω ότι έπεται και συνέχεια στην συνεργασία μας!!
  George Pattas
 • μαγκυ παπαδοπουλου
  Φοβερός ο Μάρκος και ο Δημήτρης, φυσικά και η Κατερινα που διευθέτησαν και επισκεύασαν την ανακαίνιση της βίλας μου στην Κηφισιά! Πολύ καλή η ποιότητα της δουλειάς τους και σε οικονομικές τιμές τους Και φυσικά γρήγοροι! ταχύτητα, και συνέπεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα Μπράβο παιδιά!! Πάντα ετσι
  μαγκυ παπαδοπουλου
 • Konstantinos Sarafas
  Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Κατάλαβαν τις ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν και τίμησαν με το παραπάνω το λόγο τους. Οι τιμές λογικότατες. Δούλεψαν καθαρά και κράτησαν τα χρονικά περιθώρια. Δύσκολη περίπτωση, γιατί δε χρειάστηκε καν να φύγουμε από το χώρο. Κι όμως, έδωσαν σωστές και αξιόλογες λύσεις.
  Konstantinos Sarafas
 • maria koupriza

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Αν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για την δουλεία που κάνει η ομάδα των Home Makers, είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που συνεργαστικα για την ανακαίνηση του σπιτιού μου! Ο κυριος Μάρκος και οι συνεργάτες τους μου πραγματοποίησαν κάθε μου φαντασία και ειναι ακόμα αποίκο ότι κι αν χρειαστει! Φυσικά και τους συστήνω όπως και το έχω κάνει ηδη σε φίλους και γνωστους, γιατι πέρα απο άψογοι στη δουλειά τους είναι και τρομεροί άνθρωποι!
  maria koupriza
 • modus sofa

  “Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο”

  Όλες οι εργασίες έγιναν ακριβώς όπως συμφωνήσαμε, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και σε πολύ καλή τιμή. Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο.
  modus sofa
 • charalampos alexandropoulos

  “Άψογοι επαγγελματίες ”

  Άψογοι επαγγελματίες. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί εξαρχής και σε χρόνο λιγότερο λιγότερο του συμφωνηθέντος. Συστήνονται ανεπιφύλακτα. Μάρκο- Δημήτρη, σας ευχαριστούμε!
  charalampos alexandropoulos
 • Chris themelis

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Καταπληκτικοί τεχνίτες γνώστες του αντικειμένου οικονομικοί και το βασικότερο βρίσκουν τις ανάγκες των πελατών και τις ικανοποιούν πλήρως.
  Chris themelis

TIPS

March 20, 2020
Ανακαίνιση Κουζίνας - Homemakers.gr

3 σημεία που πρέπει να εστιάσεις για την ανακαίνιση κουζίνας σου

Μια ανακαίνιση κουζίνας σίγουρα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για όλους. Τόσο οι εργασίες, η επιλογή του σωστού συνεργάτη, όπως και η διαδικασία που […]
February 29, 2020
Ανακαίνιση Μπάνιο Χρώματα - Ανακαίνιση - Homemakers.gr

Χρώματα & ανακαίνιση: Δώσε ζωή στο μπάνιο σου

Όλοι μας έχουμε σκεφτεί να κάνουμε αλλαγές στο μπάνιο και τον προσωπικό μας χώρο. Άλλες φορές ήπιες ή και πιο έντονες! Οι αλλαγές όμως στο μπάνιο […]
February 6, 2020
Ολοκληρωμένο Μπάνιο - Ανακαίνιση - Homemakers.gr

Ολοκληρωμένο μπάνιο: Πόσο θα μου κοστίσει τελικά μια ανακαίνιση;

Η ερώτηση του…ενός εκατομμυρίου δολαρίων, όπως θα έλεγε και κάθε Αμερικανός, προφανώς, έχει μια απάντηση λίγο διαφορετική από όσο φαντάζεστε. Αφενός γιατί είναι πολύ γενική! Αφετέρου, […]
January 24, 2020
Ανακαίνιση Σπιτιού - Homemakers.gr

Πριν ξεκινήσεις την ανακαίνιση σπιτιού σου, πρόσεξε μην πέσεις μέσα σε αυτές τις 3 πολύ σημαντικές παγίδες

Σίγουρα μια ανακαίνιση σπιτιού δεν είναι επουδενί μια εύκολη περίπτωση. Τόσο ο χρόνος, όσο και το budget σου αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, αποτελούν παράγοντες που […]