fbpx

Follow us

Είμαστε δίπλα σας καθημερινές και Σαββατοκύριακα

H etaireia banner H etaireia banner

Ηλεκτρολογίκες ΕργασίεςΗλεκτρολογικές Εργασίες

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Η ποιοτική διαβίωση εξαρτάται κατά πολύ από τη σωστή και ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση, που ικανοποιεί τις ανάγκες και απαιτήσεις των ενοίκων ενός σπιτιού, σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας. Η εξέλιξη της τεχνολογίας προσφέρει σήμερα πολλές δυνατότητες ελέγχου, προγραμματισμού και ευελιξίας στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Σε κάθε ανακαίνιση κατοικίας επομένως είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται και η αναβάθμιση των ηλεκτρολογικών. Το διακοπτικό υλικο (διακόπτες/ πρίζες) αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της εγκατάστασης γιατί καθορίζει τη λειτουργικότητα του φωτισμού του σπιτιού και συμμετέχει στη διακόσμηση του. Παράλληλα το σύστημα αυτοματισμού προσφέρει ελευθερία και ευκολία στην καθημερινότητα με ποικιλία σεναρίων που προσαρμόζονται ανάλογα με τις κατά καιρούς ανάγκες των χρηστών.
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Μια εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης αποτελείται από ένα σ’ύνολο καλωδίων και υλικών { πρίζες , κατανεμητές κλπ} το οποίο πραγματοποιεί την μετάδοση φωνής και δεδομένων σε ένα κτίριο Η δομημένη καλωδίωση ασχολείται κυρίως με τον τρόπο που θα εγκατασταθούν μέσα μετάδοσης που θα χρειαστούν για να συνδεθούν δικτυακές συσκευές σε κτίρια. Η δομημένη καλωδίωση αφορά τη δομή της καλωδιακής εγκατάστασης ενός τοπικού δικτύου και τις προδιαγραφές που αυτή θα πρέπει να διαθέτει. Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις μελλοντικές φυσικές επεκτάσεις του δικτύου, για τις αναδιατάξεις των δομικών στοιχείων του, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του. Χωρίζεται σε 5 υποσυστήματα. Από αυτά τα υποσυστήματα 3 είναι σημεία σύνδεσης και 2 είναι καλωδιώσεις.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
Η θυροτηλεόραση είναι σύστημα επικοινωνίας με ήχο και εικόνα μεταξύ της εξώπορτας και του εσωτερικού χώρου κατοικίας η διαμερισμάτων πολυκατοικίας η μεταξύ διαφόρων εργασιακών χώρων Ένα σύστημα θυροτηλεόρασης αποτελείται από την μπουτονιέρα πού βρίσκεται μπροστά από την εξώπορτα και περιλαμβάνει μικρόφωνο μεγάφωνο και την κάμερα, σε ενιαία συσκευή κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους. Στον εσωτερικό χώρο (του σπιτιού ) υπάρχει η συσκευή πού περιλαμβάνει μικρόφωνο, μεγάφωνο, την οθόνη και το κουμπί πού ελέγχει την ηλεκτρική κλειδαριά . Η επικοινωνία μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής συσκευής γίνεται με τις κατάλληλες καλωδιώσεις.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ
Ένα σύγχρονο σύστημα πυροπροστασίας περιλαμβάνει απαραίτητα ένα επαρκές δίκτυο πυρανιχνευτών, που θα είναι κατάλληλοι για την κάθε περίπτωση και θα εξασφαλίζουν επαρκή αξιοπιστία. Η πυρανίχνευση (δηλαδή η διέγερση ενός κατάλληλου αισθητηρίου συστήματος), θα έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τη σήμανση (οπτική, ακουστική κ.λπ) και παράλληλα, αν υπάρχει σχετική εγκατάσταση, θα θέσει σε λειτουργία τον μηχανισμό κατασβέσεως. Η πυρανίχνευση βασίζεται σε ειδικούς ανιχνευτές (ιονισμού, θερμοκρασίας, φλόγας, ορατού καπνού ή θερμοδιαφορικούς) και τα κομβία (μπουτόν) που τοποθετημένα σε επίκαιρα σημεία θα επιτρέπουν τόσο την αυτόματη όσο και την ημιαυτόματη λειτουργία του συστήματος.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΙΚΙΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΔΙΚΤΥΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑΚαλέστε μας για να πάρετε προσφορά!
Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • modus sofa

  “Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο”

  Όλες οι εργασίες έγιναν ακριβώς όπως συμφωνήσαμε, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και σε πολύ καλή τιμή. Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο.
  modus sofa
 • charalampos alexandropoulos

  “Άψογοι επαγγελματίες ”

  Άψογοι επαγγελματίες. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί εξαρχής και σε χρόνο λιγότερο λιγότερο του συμφωνηθέντος. Συστήνονται ανεπιφύλακτα. Μάρκο- Δημήτρη, σας ευχαριστούμε!
  charalampos alexandropoulos
 • Chris themelis

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Καταπληκτικοί τεχνίτες γνώστες του αντικειμένου οικονομικοί και το βασικότερο βρίσκουν τις ανάγκες των πελατών και τις ικανοποιούν πλήρως.
  Chris themelis