fbpx

Follow us


H etaireia banner H etaireia banner

Ξυλουργικές ΕργασίεςΞυλουργικές Εργασίες

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
Ο σύγχρονος σχεδιασμός κουζίνας είναι σημαντικός για να απολαύσετε έναν άνετο τρόπο ζωής και ταυτόχρονα να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας. Οι νέες τάσεις περιλαμβάνουν βελτιωμένη εμφάνιση, προηγμένες συσκευές και πρακτικούς και όμορφους χώρους. H εταιρία αναζητάει διαρκώς ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο που αποτελεί την καρδιά του σπιτιού σας, την κουζίνα. Ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας ντουλάπια κουζίνας, τα οποία διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους, τα μοντέρνα σχέδια και χρώματά τους, διακοσμώντας τον χώρο της κουζίνας σας με όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου design. Οι ντουλάπες υπνοδωματίου επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα και προδιαγραφές για εσάς. Ανάμεσα στην μεγάλη μας ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ντουλάπες (ανοιγμένες ή συρόμενες) σε διάφορα χρώματα και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Σε αρκετές περιπτώσεις οι πελάτες μας αναζητούν κάτι ιδιαίτερο σε αισθητική, καινοτομία και αρκετές φορές σε πρακτικό επίπεδο για να το προσαρμόσουν στο χώρο του σπιτιού τους. Η ικανότητά μας στο κομμάτι των ειδικών κατασκευών, όπως έπιπλα μπάνιου, στήλες, βιβλιοθήκες συνθέσεις σαλονιού, γραφεία και πολλά άλλα, μας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια όμορφη κατασκευή από ξύλο που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη και μετά τις δικές μας.
ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ
Διαχρονική και ταυτόχρονα μοντέρνα επιλογή, αγαπημένο υλικό με μοναδικό χαρακτήρα, φυσική δομή και χρώμα. Το ξύλο είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αγαπημένα υλικά που χρησιμοποιούνται για δάπεδο.
Τα μασίφ δάπεδα είναι μια επένδυση για πολλές γενιές. Έχουν χαρακτηριστική, μοναδική φυσική δομή και χρώμα. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται πολύτιμη ξυλεία δρυός ( ευρώπης και αμερικής), doussie, iroko, αμερικάνικης καρυδιάς, merbau, kempas, wenge, jatoba, zebrano κ.α. Το πάχος τους επιτρέπει να ανανεωθούν (τριφτούν) αρκετές φορές. Η επιλογή μπορεί να γίνει ανάμεσα σε σανίδες διαφορετικών διαστάσεων. Το τελικό φινίρισμα τους μπορεί να γίνει με βερνίκι, λάδι ή κερί ή να είναι φινιρισμένα εργοστασιακά.
• Υλικό φυσικό και φιλικό στον άνθρωπο.
• Εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.
• Υψηλή αισθητική και διαχρονική αξία.
• Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ενδοδαπέδια θέρμανση όταν έχει πάχος έως 14mm.
• Μεγάλη διάρκεια ζωής, αντοχή στις καταπονήσεις και δυνατότητα συντήρησης ώστε να είναι πάντα σαν καινούργιο.
• Ζεστό στην αφή.
LAMINATE
Tο δάπεδα Laminate είναι ένα φυλλόμορφο δάπεδο και αποτελεί μία οικονομικώς αποδοτική εναλλακτική λύση έναντι του φυσικού ξύλινου δαπέδου. Έχει ως στόχο να σας δώσει την ίδια εμφάνιση και αίσθηση καθώς και πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το φυσικό ξύλο. Το Laminate δάπεδο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής επιλογή, όταν πρόκειται για την ανακαίνιση του πατώματός σας, αφού είναι
1. ανθεκτικό στην φθορά
2. εύκολο στην εγκατάσταση,
3. εύκολο στην διατήρηση
4. διαθέτει τεράστια ποικιλία στυλ, χρωματικών επιλογών και αποχρώσεων.
Τα Laminate Δάπεδα σας δίνουν την δυνατότητα να βρείτε το δάπεδο που ταιριάζει με το θέμα του δωματίου και τα χρώματά σας.
DECK
Τα πατώματα - δάπεδα deck εξωτερικού χώρου τα χρησιμοποιούμε για επενδύσεις εξωτερικών χώρων γιατί είναι πολύ ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους, ως δάπεδο στο μπαλκόνι, στη βεράντα, στον κήπο, γύρω από την πισίνα ή εξωτερικούς χώρους μαγαζιών κλπ. ακόμα και στην παραλία ως διάδρομος. Ένας άλλος τρόπος χρήσης είναι ως διαχωριστικό σε ενιαίους χώρους όπως μπαλκόνια, βεράντες, φράκτες για περίφραξη. Τα πλεονεκτήματα ενός deck φτιαγμένου ειδικά για έναν χώρο είναι ότι εξαφανίζει τις άνισες επιφάνειες, βελτιώνει τον προσανατολισμό στον κήπο και καλύπτει περιοχές που δεν θέλουμε να φαίνονται.
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ
Τα δάπεδα, αν και χαρακτηρίζονται από την τελική τους επίστρωση, αποτελούνται από επάλληλες στρώσεις που συνθέτουν μια πλήρη κατασκευή. Το υπόστρωμα ενός δαπέδου εφαρμόζεται επάνω σε φέρουσα κατασκευή, η οποία συνήθως είναι πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος. Τα πλωτά δάπεδα αποτελούνται από στρώσεις απομονωμένες από τη φέρουσα κατασκευή και από τα κατακόρυφα στοιχεία που εδράζονται σ’ αυτή με την παρεμβολή κάποιας μονωτικής στρώσης ή στρώσης ολίσθησης. ως υπόστρωμα εννοούμε τις στρώσεις που παρεμβάλλονται μεταξύ του υπόβαθρου και της τελικής επίστρωσης και αποσκοπούν στην απόδοση ή ενίσχυση των διαφόρων ιδιοτήτων (π.χ. φράγμα υδρατμών, ηχομονωτική στρώση κ.ά.). Ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και με τη φύση και την κατάσταση του υπόβαθρου μπορεί να παρεμβληθούν κατάλληλα υποστρώματα. Τα ίδια υποστρώματα βρίσκουν εφαρμογές σε ποικιλία δαπέδων, ενώ πολλά υλικά επίστρωσης φέρουν ενσωματωμένα υποστρώματα, που καλύπτουν τις συνήθεις απαιτήσεις.
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
Το δάπεδο pvc, είναι συνθετικό υλικό το οποίο μπορεί να έχει διάφορες μορφές και όψεις όπως μάρμαρο, ξύλο, πέτρα, μονόχρωμα και πλακάκι. Η πλειοψηφία στα πλαστικά δάπεδα, τοποθετούνται κολλητά στο πάτωμα και υπάρχουν στην αγορά σε πολλές διαστάσεις, σε μορφή ρολών, πλακιδίων και λωρίδων pvc. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την επαγγελματική εγκατάσταση πλαστικών δαπέδων και πατωμάτων βινυλίου, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους και εγγυώνται ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
• Άμεση και Απλή Εγκατάσταση: Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια επίπεδη, σκληρή και να κολλήσουν με ειδική κόλλα στο δάπεδο.
• Αντοχή στην υγρασία: Τα πλαστικά δάπεδα, είναι ανθεκτικά στην υγρασία όμως έχουν έλλειψη στην αντοχή τους σε μεγάλες ποσότητες νερού. Η αντοχή τους στην υγρασία, τα καθιστά ιδανική επιλογή για κουζίνες και μπάνια.
• Ελάχιστη Συντήρηση: Το συγκεκριμένο είδος, δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό.
• Αντιολισθητικές Ιδιότητες: Το χαρακτηριστικό αυτό στο πλαστικό δάπεδο, το κάνει ιδανική επιλογή για καταστήματα, εργοστάσια και γενικότερα για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.
• Αντοχή στο βάρος: Μπορεί να αντέξεις σε μεγάλη βάρη γι’ αυτό και τοποθετείται ακόμη και σε χώρους μεγάλης βιομηχανίας όπου υπάρχει βαρύς εξοπλισμός.
ΜΑΣΙΦ ΔΡΥΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ
Το μασίφ καρφωτό δάπεδο είναι το κατεξοχήν ξύλινο δάπεδο για οικιακούς η επαγγελματικούς χώρους μέχρι και σήμερα. Το μασίφ ξύλινο δάπεδο εσωτερικού χώρου κατασκευάζεται από μασίφ ξύλο 20-22 χιλιοστών. Το μεγάλο πάχος είναι αναγκαίο για την αντοχή του στο κάρφωμα και ταυτόχρονα μας εξασφαλίζει υψηλές θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Η κλασική διαχρονική λύση του καρφωτού ξύλινου πατώματος μας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία σε ξύλα και διαστάσεις. Η επισκευή του είναι εύκολη και η επιφάνεια του λουστράρεται εύκολα με διάφορα είδη βερνικιών. Το βερνίκι προστατεύει το ξύλο και παράλληλα μας χαρίζει μια όμορφη επιφάνεια ,γυαλιστερή, σατινέ, η ματ ώστε να καλύπτει την κάθε διακοσμητική απαίτηση του χώρου. Τέλος το μασίφ ξύλινο δάπεδο είναι φιλικό προς το περιβάλλον διότι είναι ζωντανό ,φυσικό αλλά και ανακυκλώσιμο προϊόν. Μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ,να ανανεωθεί η να αντικατασταθεί.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - Ξυλουργικές Εργασίες

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!
Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • George Pattas
  Μετά από συναντήσεις με 5 επαγγελματικές ομάδες αποφάσισα να προχωρήσω με τον Μάρκο και τον Δημήτρη. Κάναμε ολική ανακαίνιση στο μπάνιο και το wc. Από την πρώτη συνάντηση καταλαβαίνεις ότι ο Μάρκος είναι επαγγελματίας και ο Δημήτρης της λεπτομέριας, είναι ευγενικοί και οικονομικοί χωρίς να ρίχνουν την ποιότητα. Φοβερά τα παιδιά των συνεργιών (Αντρέας, Κούλης), οτιδήποτε τους ζητούσα καταλάβαιναν και έπρατταν αναλόγως. Παρότι είχαμε πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα, το έργο παραδόθηκε νωρίτερα της συμφωνημένης ημερομηνίας στην εντέλεια. Νομίζω ότι έπεται και συνέχεια στην συνεργασία μας!!
  George Pattas
 • μαγκυ παπαδοπουλου
  Φοβερός ο Μάρκος και ο Δημήτρης, φυσικά και η Κατερινα που διευθέτησαν και επισκεύασαν την ανακαίνιση της βίλας μου στην Κηφισιά! Πολύ καλή η ποιότητα της δουλειάς τους και σε οικονομικές τιμές τους Και φυσικά γρήγοροι! ταχύτητα, και συνέπεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα Μπράβο παιδιά!! Πάντα ετσι
  μαγκυ παπαδοπουλου
 • Konstantinos Sarafas
  Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Κατάλαβαν τις ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν και τίμησαν με το παραπάνω το λόγο τους. Οι τιμές λογικότατες. Δούλεψαν καθαρά και κράτησαν τα χρονικά περιθώρια. Δύσκολη περίπτωση, γιατί δε χρειάστηκε καν να φύγουμε από το χώρο. Κι όμως, έδωσαν σωστές και αξιόλογες λύσεις.
  Konstantinos Sarafas
 • maria koupriza

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Αν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για την δουλεία που κάνει η ομάδα των Home Makers, είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που συνεργαστικα για την ανακαίνηση του σπιτιού μου! Ο κυριος Μάρκος και οι συνεργάτες τους μου πραγματοποίησαν κάθε μου φαντασία και ειναι ακόμα αποίκο ότι κι αν χρειαστει! Φυσικά και τους συστήνω όπως και το έχω κάνει ηδη σε φίλους και γνωστους, γιατι πέρα απο άψογοι στη δουλειά τους είναι και τρομεροί άνθρωποι!
  maria koupriza
 • modus sofa

  “Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο”

  Όλες οι εργασίες έγιναν ακριβώς όπως συμφωνήσαμε, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και σε πολύ καλή τιμή. Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο.
  modus sofa
 • charalampos alexandropoulos

  “Άψογοι επαγγελματίες ”

  Άψογοι επαγγελματίες. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί εξαρχής και σε χρόνο λιγότερο λιγότερο του συμφωνηθέντος. Συστήνονται ανεπιφύλακτα. Μάρκο- Δημήτρη, σας ευχαριστούμε!
  charalampos alexandropoulos
 • Chris themelis

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Καταπληκτικοί τεχνίτες γνώστες του αντικειμένου οικονομικοί και το βασικότερο βρίσκουν τις ανάγκες των πελατών και τις ικανοποιούν πλήρως.
  Chris themelis