fbpx

Follow us


H etaireia banner H etaireia banner

Γυψοσανίδες - ΔιακοσμήσειςΠλακίδια - Μάρμαρα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ
Η τοποθέτηση πλακιδίων αποτελεί ένα μεγάλο ζήτημα για τα περισσότερα σπίτια, ειδικά σε περιόδους ανακαίνισης. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων για τον χώρο σου, μπορεί να σου κοστίσει αρκετά σε χρόνο και χρήματα, εάν δεν έχεις καθοδήγηση από έναν εξειδικευμένο επαγγελματία τεχνίτη. Τα πλακάκια αποτελούν από τις πιο συχνές επιλογές καθώς μπορούν να συνδυάσουν τη χρηστικότητα με την υψηλή αισθητική. Η ποικιλία που υπάρχει στην αγορά είναι τόσο μεγάλη, που είναι βέβαιο ότι μπορείς να βρεις το κατάλληλο είδος που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σου. Υπάρχουν πολλά είδη για πλακάκια τοίχου και δαπέδου, που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα πατώματα του σπιτιού. Οι πιο δημοφιλείς επιλογές, είναι τα κεραμικά, τα πορσελανάτα, το μωσαϊκό και τα ψηφιδωτά.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΟΥΤΡΩΝ
Το μπάνιο αποτελεί ένα από τα ζωτικότερα τμήματα εγκαταστάσεων της κατοικίας και συγχρόνως είναι ιδιαίτερα δαπανηρό τόσο στην κατασκευή, όσο και στη χρήση του. Η σύγχρονη αντίληψη στο σχεδιασμό του προτείνει χώρους άνετους, ευέλικτους, που προσαρμόζονται στις ανάγκες και στην αισθητική του χρήστη, ενώ παράλληλα εκσυγχρονίζεται με το περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο πνεύμα της εποχής. Καινοτόμα υλικά επένδυσης σε τοίχους και δάπεδα, συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και νερού κατά τη χρήση του, νέες φόρμες και χρώματα στην επίπλωση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που το συνθέτουν. Ο άλλοτε λιτός χρηστικός χώρος υγιεινής της περιορισμένης επιφάνειας μετατρέπεται σε έναν τόπο ευεξίας και αναζωογόνησης των αισθήσεων, εξοπλισμένο με καινοτόμα συστήματα.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΚΟΥ – ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΛΟΥΤΡΟΥ
Αρκετές φορές κατα την ανακατασκευή του μπάνιου η την δημιουργία νέου τίθεται το δίλλημα στον καταναλωτή τι να επιλέξει ανάμεσα σε κτιστό πάγκο η έπιπλο μπάνιου. Oι περισσότεροι έχουν ανάγκη δημιουργίας αποθηκευτικών χώρων κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί και στις δύο περιπτώσεις. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει με βάση την χωροθέτηση των αντικειμένων στον χώρο και φυσικά με το μέγεθος του μπάνιου. Υπάρχει περίπτωση το μπάνιο να είναι μικρό και αυτό να μας οδηγήσει στην κατασκευή κτιστού πάγκου για καλύτερη ενοποίηση των όγκων. Σε άλλες πάλι περιπτώσεις η αισθητική του μπάνιου μας οδηγεί στην τοποθέτηση επίπλου μπάνιου ιδίως σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να δώσουμε στον χώρο μία πιό minimal αισθητική.
Γενικά δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας τον οποίο μπορούμε να ακολουθήσουμε σε κάθε περίπτωση. Σημαντικό είναι να γίνει η σωστή μελέτη του χώρου με βασικό στόχο την όσο το δυνατόν υψηλότερη λειτουργικότητά του. Τα πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατασκευή πάγκων για τα μπάνια για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση για να επιλέξετε συγκρίνοντας τα λειτουργικά και αισθητικά τους πλεονεκτήματα είναι.
1. Πάγκοι από φυσικά πετρώματα. (Natural Stones).
2. Πάγκοι ακρυλικοί από Corian. (Solid Surfaces).
3. Πάγκοι ρητινούχοι Laminate. (Plastic Laminate).
4. Πάγκοι από κεραμικά πλακίδια.
5. Πάγκοι από φυσικό ξύλο.
6. Πάγκοι από τεχνογρανιτη. (Quartz)
7. Πάγκοι από πατητή τσιμεντοκονία.
Οι καμπίνες ντουζιέρας υπάρχουν σε διάφορους τύπους, σχήματα και διαστάσεις, ανάλογα με το μοντέλο ντουζιέρας και τις ανάγκες σας. Από σταθερές, ανοιγόμενες (δεξιά ή αριστερά) μέχρι συρόμενες, πτυσσόμενες ή ακομα και ο συνδυασμός των παραπάνω.
Τα τελευταία χρόνια η ποικιλια είναι μεγαλη. Ορθογώνιες, ημικυκλικές, ευθύγραμμες, τετράγωνες και ελευθέρας τοποθέτησης. Σε αυτό που χρειαζεται να δωθει βαρύτητα είναι στο πάχος του υστάλλου, το υλικό του προφίλ και την ποιότητα των οδηγών στήριξης.
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΙΔΩΝ
Οι ψηφίδες είναι μικρά κομματάκια κεραμικού πλακιδίου, πέτρας ή γυαλιού, κολλημένα σε δίχτυ και μπορούν να τοποθετηθούν σε χτιστούς πάγκους, ανάμεσα στα ντουλάπια της κουζίνας, σε πισίνες, να επενδύσουν κυκλικές επιφάνειες και ως διακοσμητικά λιστέλο ανάμεσα από τα πλακάκια του μπάνιου. Είναι μία πολύ εντυπωσιακή λύση για τους τοίχους τού μπάνιου ή της κουζίνας σας. Στη κατηγορία αυτή θα βρείτε γυάλινες, κεραμικές και πέτρινες ψηφίδες σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια.
ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ
Για την αδιαβροχοποίηση σε μπετόν, σοβάδες, τσιμεντοκονίες ,ξύλο, αρμούς πλακιδίων Να προτιμάτε πάντα τα μη φιλμογόνα / υμενογόνα υλικά στις εξωτερικές επιφάνειες. Το δομικό στοιχείο θα πρέπει να αναπνέει ελεύθερα. Για εξωτερικές εργασίες δώστε προτεραιότητα στις σιλοξάνες. Έχουν πολύ καλή υδαταπωθητικότητα, αντέχουν για χρόνια και επιτρέπουν στο υπόστρωμα να αναπνέει. Στις εσωτερικές εργασίες επιθυμούμε συνήθως εύκολο καθαρισμό και ένα γκλοσάρισμα της επιφάνειας για λόγους αισθητικής. Στα δάπεδα χρησιμοποιούμε υδαταπωθητικά για να αντιμετωπίσουμε την ανάπτυξη βιολογικών ρύπων και να αποφύγουμε τα λεκιάσματα. Αλλά θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι πολλά από αυτά δημιουργούν πρoβλήματα ολίσθησης, ιδιαίτερα σε υγρές συνθήκες και βέβαια ότι φθείρονται γρήγορα λόγω μηχανικής κατάχρησης. Κάθε περίπτωση όταν μιλάμε για αδιαβροχοποίηση σε μπετόν,σοβάδες,τσιμεντοκονίες,ξύλο,αρμούς πλακιδίων πρέπει να εξετάζεται χωριστά. Μερικές είναι πολύ απλές αλλά κάποιες ιδιαίτερα πολύπλοκες όπως π.χ. τα δάπεδα εξωτερικών χώρων.
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Η πατητή τσιμεντοκονία εφαρμόζεται σε οικίες κι επαγγελματικούς χώρους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια και κουζίνες, σε χτιστές μπανιέρες κλπ. Είναι ένα υλικό, με υψηλές αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση και διατίθεται σε πολλά χρώματα.Οι εφαρμογές είναι πολλαπλές και θεωρητικά άπειρες ανάλογα την αισθητική του αρχιτέκτονα, του διακοσμητή, του τεχνίτη και κυρίως του τελικού πελάτη. Είναι ιδανικό για την κάλυψη δαπέδου με ενδοδαπέδια θέρμανση, για την διακόσμηση της πρόσοψης του τζακιού, για τη διαμόρφωση τραπεζιών κι επίπλων παρέχοντας πάντα ένα μοναδικό αποτέλεσμα.Παρόλο που η πατητή τσιμεντοκονία είναι ένα παραδοσιακό, διαχρονικό ελληνικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τόσους διαφορετικούς τρόπους αλλά και να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά (ξύλο, γυαλί, μέταλλο) που αποδίδει αποτελέσματα διαφορετικού ύφους (παραδοσιακό, νησιώτικο, ανατολίτικο, μοντέρνο).
ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
Η κρυσταλλοποίηση είναι μια κατεργασία όπου επιτυγχάνεται απολύτως φυσικό γυάλισμα του μαρμάρου και ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου.Με την κρυσταλλοποίηση στην επιφάνεια του μαρμάρινου δαπέδου δημιουργείτε γυάλισμα διάρκειας και το δάπεδο γίνεται ανθεκτικότερο στην καθημερινή φθορά. Η επιφάνεια δεν επηρεάζεται από τις καθημερινές φθορές και αποκτώντας υψηλές αντοχές, το γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση μαρμάρων δημιουργείται μια κατοπτρική επιφάνεια που δίνει την αίσθηση του καθρέπτη. Στην εταιρία μας, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΠΛΑΚΙΔΙΑ - ΜΑΡΜΑΡΑ

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!
Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • George Pattas
  Μετά από συναντήσεις με 5 επαγγελματικές ομάδες αποφάσισα να προχωρήσω με τον Μάρκο και τον Δημήτρη. Κάναμε ολική ανακαίνιση στο μπάνιο και το wc. Από την πρώτη συνάντηση καταλαβαίνεις ότι ο Μάρκος είναι επαγγελματίας και ο Δημήτρης της λεπτομέριας, είναι ευγενικοί και οικονομικοί χωρίς να ρίχνουν την ποιότητα. Φοβερά τα παιδιά των συνεργιών (Αντρέας, Κούλης), οτιδήποτε τους ζητούσα καταλάβαιναν και έπρατταν αναλόγως. Παρότι είχαμε πολύ σφιχτό χρονοδιάγραμμα, το έργο παραδόθηκε νωρίτερα της συμφωνημένης ημερομηνίας στην εντέλεια. Νομίζω ότι έπεται και συνέχεια στην συνεργασία μας!!
  George Pattas
 • μαγκυ παπαδοπουλου
  Φοβερός ο Μάρκος και ο Δημήτρης, φυσικά και η Κατερινα που διευθέτησαν και επισκεύασαν την ανακαίνιση της βίλας μου στην Κηφισιά! Πολύ καλή η ποιότητα της δουλειάς τους και σε οικονομικές τιμές τους Και φυσικά γρήγοροι! ταχύτητα, και συνέπεια. Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα Μπράβο παιδιά!! Πάντα ετσι
  μαγκυ παπαδοπουλου
 • Konstantinos Sarafas
  Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Κατάλαβαν τις ανάγκες που έπρεπε να καλυφθούν και τίμησαν με το παραπάνω το λόγο τους. Οι τιμές λογικότατες. Δούλεψαν καθαρά και κράτησαν τα χρονικά περιθώρια. Δύσκολη περίπτωση, γιατί δε χρειάστηκε καν να φύγουμε από το χώρο. Κι όμως, έδωσαν σωστές και αξιόλογες λύσεις.
  Konstantinos Sarafas
 • maria koupriza

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Αν και οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους για την δουλεία που κάνει η ομάδα των Home Makers, είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που συνεργαστικα για την ανακαίνηση του σπιτιού μου! Ο κυριος Μάρκος και οι συνεργάτες τους μου πραγματοποίησαν κάθε μου φαντασία και ειναι ακόμα αποίκο ότι κι αν χρειαστει! Φυσικά και τους συστήνω όπως και το έχω κάνει ηδη σε φίλους και γνωστους, γιατι πέρα απο άψογοι στη δουλειά τους είναι και τρομεροί άνθρωποι!
  maria koupriza
 • modus sofa

  “Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο”

  Όλες οι εργασίες έγιναν ακριβώς όπως συμφωνήσαμε, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και σε πολύ καλή τιμή. Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο.
  modus sofa
 • charalampos alexandropoulos

  “Άψογοι επαγγελματίες ”

  Άψογοι επαγγελματίες. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί εξαρχής και σε χρόνο λιγότερο λιγότερο του συμφωνηθέντος. Συστήνονται ανεπιφύλακτα. Μάρκο- Δημήτρη, σας ευχαριστούμε!
  charalampos alexandropoulos
 • Chris themelis

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Καταπληκτικοί τεχνίτες γνώστες του αντικειμένου οικονομικοί και το βασικότερο βρίσκουν τις ανάγκες των πελατών και τις ικανοποιούν πλήρως.
  Chris themelis