fbpx

Follow us

Είμαστε δίπλα σας καθημερινές και Σαββατοκύριακα

H etaireia banner H etaireia banner

Υδραυλικές ΕργασίεςΥδραυλικές Εργασίες

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Η αποχέτευση είναι η υποδομή που απομακρύνει τα λύματα ή και την (επιφανειακή ή όχι) απορροή ομβρίων από κατοικημένες περιοχές. Συνήθως καταλήγει στην είσοδο μιας μονάδας επεξεργασίας λυμάτων ή και σε κάποιο σημείο απόρριψής τους στο περιβάλλον. Είναι ένα σύστημα σωληνώσεων, φρεατίων, υπονόμων, θαλάμων (προσωρινής) συγκέντρωσης, κ.τ.λ., που απομακρύνει όμβρια ύδατα ή και λύματα, αστικά ή και βιομηχανικά.
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Η βασικότερη πηγή ενέργειας στη χώρα μας είναι η ηλιακή. Η αξιοποίηση της είναι πλέον εύκολη χρησιμοποιώντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα. Το σπίτι σας μπορεί να τροφοδοτηθεί με ζεστό νερό άμεσα. Λίγες ώρες αρκούν για την τοποθέτηση του από το έμπειρο προσωπικό μας. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες τοποθετούνται κυρίως σε ταράτσες και σκεπές(κεραμίδια).Η εγκατάστασή του που είναι γρήγορη και οικονομική γίνεται με μονωμένους σωλήνες για την διατήρηση της θερμοκρασίας του νερού. Για την άριστη λειτουργία και απόδοση του ηλιακού σας πρέπει κάθε δύο χρόνια να γίνεται το απαραίτητο service, αλλάζοντας υγρά, ράβδο μαγνησίου και φλάντζα αντίστασης .Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζουμε την ηλεκτρόλυση μέσα στο boiler.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Η κεντρική θέρμανση ενός κτηρίου είναι ένα σύνολο συνδέσεων και οργάνων. Αρχικά παράγεται η θερμότητα από ένα μηχάνημα που το ονομάζουμε λέβητα .Έπειτα διακλαδώνεται σε όλο το κτήριο μέσω των σωληνώσεων, που είναι τοποθετημένες με κατάλληλες μονώσεις ,έτσι ώστε η μεταφορά του ζεστού νερού από τον λέβητα στα θερμαντικά σώματα να επιτυγχάνεται χωρίς απώλειες. Τρόποι θέρμανσης ενός σπιτιού η κτηρίου επιτυγχάνονται με την χρήση διαφόρων υλικών καύσης όπως για παράδειγμα πετρέλαιο , φυσικό αέριο, καυσόξυλα και pellet καθώς επίσης με την εκμετάλλευση της ηλεκτρικής και ηλιακής ενέργειας. Η σωστή μελέτη μιας εγκατάστασης θέρμανσης είναι απαραίτητη για την εξοικονόμηση ενεργείας και χρημάτων. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε(χαλκός, πολυπροπυλένιο, πολυστρωματικούς σωλήνες ΡΕ-Χ) είναι πάντα πιστοποιημένα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Τα υδραυλικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την κατασκευή ενός σύγχρονου σπιτιού. Τα υλικά των σωληνώσεων για την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση γίνονται από χαλκό, σίδερο, πλαστικό, πολυπροπυλένιο και πολυστρωματικούς σωλήνες. Όλοι οι σωλήνες που είναι σε εξωτερικό χώρο είναι μονωμένοι για την απώλεια θερμότητας. Τα υλικά είναι πιστοποιημένα με ISO και έχουν διάρκεια ζωής που ξεπερνά τα 100 χρόνια . Έτσι σε συνεννόηση πάντα με το τεχνικό προσωπικό και τους αρμόδιους μηχανικούς διασφαλίζουμε την μακροβιότητα της εγκατάστασης.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
Το φυσικό αέριο είναι ένα μείγμα αερίων όπου το μεγαλύτερο ποσοστό του κατέχει το μεθάνιο. Είναι μία πηγή ενέργειας φιλική προς το περιβάλλον καθώς και οικονομικότερη σε σχέση με τα άλλα καύσιμα. Έχει μεγάλη ενεργειακή απόδοση και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σπίτι με διάφορους τρόπους όπως στην κεντρική θέρμανση, στην παροχή ζεστού νερού και στο μαγείρεμα. Διαδικασία Με μια αίτηση στην εταιρία παροχής αερίου μπορείτε να αποκτήσετε μετρητή φυσικού αερίου στο χώρο σας. Ο αρμόδιος μηχανικός για την μελέτη καταγράφει την θέση του μετρητή και το φορτίο που θα χρειαστεί η εγκατάσταση του. Σε λίγες μέρες το ειδικευμένο συνεργείο θα πραγματοποιήσει την εγκατάσταση από τον κεντρικό αγωγό έως τον μετρητή
ΑΥΤΟΝΟΜΙΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ
ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ ΥΓΡΑΣΙΩΝ
ΥΔΡΕΥΣΗ
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ – ΚΑΖΑΝΙΩΝ
ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ -
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!
Καλέστε μας για να πάρετε προσφορά!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 • modus sofa

  “Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο”

  Όλες οι εργασίες έγιναν ακριβώς όπως συμφωνήσαμε, στον χρόνο που συμφωνήθηκε και σε πολύ καλή τιμή. Επαγγελματίες με "Ε" κεφαλαίο.
  modus sofa
 • charalampos alexandropoulos

  “Άψογοι επαγγελματίες ”

  Άψογοι επαγγελματίες. Όλα έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί εξαρχής και σε χρόνο λιγότερο λιγότερο του συμφωνηθέντος. Συστήνονται ανεπιφύλακτα. Μάρκο- Δημήτρη, σας ευχαριστούμε!
  charalampos alexandropoulos
 • Chris themelis

  “Καταπληκτικοί τεχνίτες!!!”

  Καταπληκτικοί τεχνίτες γνώστες του αντικειμένου οικονομικοί και το βασικότερο βρίσκουν τις ανάγκες των πελατών και τις ικανοποιούν πλήρως.
  Chris themelis