fbpx

    Κλείσε ραντεβού





    • info@homemakers.gr
    • 210 2486487
    ανακαίνιση σπιτιού

    Homemakers.gr​

    Ανακαίνιση Σπιτιού σε όλη την Αθήνα με 20ετή εμπειρία

    H Εταιρία Homemakers ειδικεύεται στην ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας και του επαγγελματικού χώρου & σε παντός τύπου ιδιαίτερες κατασκευές. Έχουμε φέρει εις πέρας δεκάδες ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές κατασκευές (μπάνιων, χώρων εργασίας κλπ.)

    Οι ειδικοί της Homemakers είναι εδώ οποιαδήποτε στιγμή για να ζητήσεις συμβουλές. Και επειδή εμείς προτιμούμε να γνωρίζουμε δια ζώσης τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε, μπορείς να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά στο κατάστημα μας στην οδό Κρέοντος 109 στην Αθήνα.

    Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες όπως: Υδραυλικές εργασίες – Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις – Αλουμίνια – Σίδερα – Γυψοσανίδες – Γύψινες διακοσμήσεις – Πλακίδια – Μάρμαρα – Ελαιοχρωματισμοί – Ξυλουργικές εργασίες, γίνονται όλες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με βάση την τεράστια εμπειρία μας στις ανακαινίσεις, που σας προσφέρουμε βεβαίως στις καλύτερες δυνατές τιμές! Η ανακαίνιση σπιτιού είναι το πάθος μας!

    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

    ΣΑΛΟΝΙ

    Είτε θέλετε να ανακαινίσετε το σαλόνι σας, είτε θέλετε να δώσετε μια πιο όμορφη αισθητική, απευθυνθείτε στην ομάδα μας για να αναλάβει τον επανασχεδιασμό του χώρου σας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας.

    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

    ΜΠΑΝΙΟ

    Ένα καλοσχεδιασμένο μπάνιο με minimal αποχρώσεις, σύγχρονο και ελκυστικό θα σας κάνει να χαίρεστε την πρώτη και την τελευταία στιγμή της ημέρας σας. Αποκτήστε νέο ανακαινισμένο μπάνιο με την ποιότητα της Homemakers.

    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

    ΓΡΑΦΕΙΟ

    Το γραφείο σας είναι ο χώρος που εργάζεστε και περνάτε πολλές ώρες την ημέρα. Εγγυόμαστε ότι θα νιώθετε πλέον υπέροχα και άνετα στο νέο ανακαινισμένο σας γραφείο. Ανακαίνιση γραφείου μόνο στην Homemakers.

    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

    ΚΟΥΖΙΝΑ

    Κάντε τη διαδικασία του μαγειρέματος πιο ευχάριστη με νέο ανακαινισμένο χώρο της κουζίνας σας από το εξειδικευμένο συνεργείο της Homemakers. Καλύπτουμε αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες σας.

    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

    ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

    Χαρίστε στα παιδιά σας το υπνοδωμάτιο των ονείρων τους. Η έμπειρη ομάδα μας δημιουργεί παιδικά δωμάτια με κύριο μέλημα την ικανοποίηση των παιδικών αναγκών, αλλά και την ποιότητα των πρώτων υλών που θα χρησιμοποιηθούν.

    ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

    AIRBNB

    Η ανακαίνιση σπιτιού για χρήση στην διεθνή πλατφόρμα Airbnb είναι μέσα στο πεδίο εφαρμογής της ομάδας μας. Προσφέρουμε τα πιο προνομιακά πακέτα σε σχέση τιμής και ποιότητας, ώστε η δική σας Airbnb κατοικία να γίνει πολύ ελκυστική απ΄τους πελάτες σας.

    Warning: array_merge(): Expected parameter 2 to be an array, string given in /home2/homemakers/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php on line 811

    Warning: array_merge(): Expected parameter 2 to be an array, string given in /home2/homemakers/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php on line 811
    VIDEOSHOW
    Ανακαίνιση σπιτιού - Δείτε Projects από την Homemakers!
    Η δουλειά μας μέσα από ένα σύντομο βίντεο... Δείτε το!

    Συνήθως μας Ρωτάτε

    01.

    Γενικές Ερωτήσεις

    Ένας συνεργάτης μας θα έρθει στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού. Τηρούνται κατά γράμμα όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως μάσκα και εβδομαδιαίο self test. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εκτίμησης κοστολογίου μέσω e-mail, αφού μας στείλετε κάποιες σχετικές πληροφορίες (φωτογραφίες, διαστάσεις κτλ.).

    Καταρχάς πραγματοποιούμε την πρώτη συνάντηση όπου θα γνωριστούμε και θα κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα μας η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση της πρότασης μας που θα σας σταλεί με email. Συμπληρωματικά θα πραγματοποιήσουμε μια δεύτερη συνάντηση για να παρουσιάσουμε την πρόταση και να λυθούν τυχόν απορίες. Αν και εφόσον σας καλύπτουν οι προτάσεις μας, αποδέχεστε την πρότασή μας και προχωράμε στον προγραμματισμό των εργασιών ανακαίνισης.

    Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ότι η οργάνωση ενός έργου είναι το Α και το Ω για το τελικό αποτέλεσμα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε μεθοδικά, σχεδιάζοντας ένα project plan από την πρώτη ημέρα μέχρι και την τελευταία. Αρχικά, συζητάμε και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, συντάσσουμε την οικονομική προσφορά και σας την αποστέλλουμε για να την μελετήσετε και να επιλύσουμε οποιεσδήποτε απορίες. Εφόσον την αποδεχθείτε και την εγκρίνετε, προχωράμε στα βήματα υλοποίησης του έργου όπου θα σας δοθεί πλήρες σχεδιάγραμμα των επιμέρους εργασιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου, ο project manager που έχει αναλάβει τη δική σας ανακαίνιση, βρίσκεται δίπλα σας για τυχόν απορίες και για επίλυση διαφόρων ζητημάτων. Στο τέλος η εταιρεία μας θα πραγματοποιήσει τον τελικό έλεγχο και την παράδοση του έργου όπως είχαμε συμφωνήσει.

    Το timeline του έργου θα αξιολογηθεί εφόσον γνωρίσουμε απόλυτα τις ανάγκες σας. Η πρόταση που θα σας αποστείλουμε περιλαμβάνει και το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.

    Η Homemakers είναι απ΄τις πιο αναπτυσσόμενες κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο των ανακαινίσεων. Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία να ολοκληρώσουμε το δικό σας project και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Επιπρόσθετα, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με υψηλό το αίσθημα της συνέπειας και της υπευθυνότητας κατανοώντας απόλυτα τις δικές τους ανάγκες.

    02.

    Ερωτήσεις Κοστολόγησης

    Δεν υπάρχει κάποιο κόστος επίσκεψης.

    Η Homemakers έχει δημιουργήσει μερικά πακέτα και αφορούν ανακαίνιση σπιτιού, μπάνιου και κουζίνας. Όμως, μπορεί να μην σας καλύπτουν τα συγκεκριμένα πακέτα και να χρειαστεί να κάνουμε customized με βάση το δικό σας χώρο.

    Χρήσιμα Νέα & Tips

    5 + 1 Οφέλη από την Ανακαίνιση Σπιτιού
    5 + 1 Οφέλη από την Ανακαίνιση Σπιτιού
    5 + 1 Οφέλη από την Ανακαίνιση ΣπιτιούΤο σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά και υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο να μεταμορφώνεις τον χώρο σου με τρόπο που αντανακλά τέλεια την προσωπικότητα και τις ανάγκες σου. Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να αποτελέσει ένα όμορφο ταξίδι που πηγαίνει πέρα από…
    Case Study – Ανακαίνιση σπιτιού στο Μαρούσι
    Case Study – Ανακαίνιση σπιτιού στο Μαρούσι
    Η ομάδα των Homemakers ανέλαβε αυτή τη φορά μια ανακαίνιση στα Βόρεια Προάστια. Το Project περιελάμβανε ολική ανακαίνιση ενός σπιτιού στο Μαρούσι. Στο ραντεβού γνωριμίας με τον ιδιοκτήτη κο Παύλο συζητήσαμε για τις προοπτικές που είχε το σπίτι και τον βοηθήσαμε να οραματιστεί το τελικό αποτέλεσμα.Ανακαίνιση στα Βόρεια ΠροάστιαΠεριοχή: ΜαρούσιΔιάρκεια:…

    Warning: array_merge(): Expected parameter 2 to be an array, string given in /home2/homemakers/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php on line 811
    testimonials

    Οι πελάτες, μας αξιολόγησαν θετικά!

    Επισκεφτείτε τα 2 Καταστήματα μας στο Κέντρο της Αθήνας

    Η εταιρεία μας εκτός από ανακαίνιση σπιτιού και κάθε είδους ανακαίνιση κατοικιών & επαγγελματικών χώρων, διαθέτει 2 καταστήματα. Στα καταστήματά μας στεγάζονται τα γραφεία της Homemakers, αλλά και οι εκθέσεις των προϊόντων. Εκεί μπορούμε κατόπιν ραντεβού να πραγματοποιήσουμε τις παρουσιάσεις μας για την ανακαίνιση του χώρου σας. Επίσης, μπορείτε να έρθετε στο χώρο μας σε ωράριο καταστημάτων και να αγοράσετε προϊόντα που χρειάζεστε για την οικία σας όπως είδη υγιεινής, πλακάκια, νεροχύτες, μπαταρίες, έπιπλα και άλλα πολλά! Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε!

     

    Ανακαίνιση σπιτιού
    ΚΡΕΟΝΤΟΣ 118 & ΕΥΡΙΠΟΥ ΑΘΗΝΑ
    Ανακαίνιση σπιτιού
    ΚΡΕΟΝΤΟΣ 109 ΑΘΗΝΑ

    Ζητήστε τις προτάσεις μας για τη δική σας

    Ανακαίνιση σπιτιού!