Κλείστε Ραντεβού!

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Ανακαίνιση σπιτιού Homemakers

  H Εταιρία HomeMakers ειδικεύεται στην Ανακαίνιση σπιτιού - του επαγγελματικού χώρου & σε παντός τύπου ιδιαίτερες κατασκευές. Έχουμε φέρει εις πέρας δεκάδες Ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές κατασκευές (μπάνιων, χώρων εργασίας κλπ.)

  Οι ειδικοί της Homemakers είναι εδώ οποιαδήποτε στιγμή για να ζητήσεις συμβουλές. Και επειδή εμείς προτιμούμε να γνωρίζουμε δια ζώσης τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε, μπορείς να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά στο κατάστημα μας στην οδό Κρέοντος 109 στα Σεπόλια.

  Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες όπως: Υδραυλικές εργασίες - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Αλουμίνια - Σίδερα - Γυψοσανίδες - Γύψινες διακοσμήσεις - Πλακίδια - Μάρμαρα - Ελαιοχρωματισμοί - Ξυλουργικές εργασίες, γίνονται όλες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με βάση την τεράστια εμπειρία μας στις ανακαινίσεις, που σας προσφέρουμε βεβαίως στις καλύτερες δυνατές τιμές!

  HOMEMAKERS

  4 Λόγοι για να Συνεργαστείτε μαζί μας

  01

  Μελέτη & Ανάλυση Αναγκών

  Η ανακαίνιση που σας προσφέρουμε γίνεται ύστερα από ολοκληρωμένη μελέτη και ανάλυση των αναγκών σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αποτυπώνει και παρουσιάζει τις προτάσεις που σχεδιάζουμε αποκλειστικά για την ανακαίνιση του δικού σας χώρου.
  02

  Μοντέρνες & Smart Λύσεις

  Η Homemakers προσαρμόζεται στις σύγχρονες τάσεις της εποχής και αναπτύσσει έξυπνες λύσεις για τον ιδανικότερο χώρο για εσάς. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού, ώστε να εκπαιδεύεται σε νέες τεχνολογίες και εργαλεία σημαντικά για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της.
  03

  Ποιότητα & Αξιοπιστία

  Η ναυαρχίδα των υπηρεσιών μας είναι η ανακαίνιση σπιτιού, η ανακαίνιση μπάνιου και η ανακαίνιση κουζίνας. Επικεντρωνόμαστε σε υπηρεσίες που μας κάνουν περήφανους για το αποτέλεσμα και δεν ψάχνουμε να κατασκευάζουμε πολλά σπίτια αλλά λίγα και προσεγμένα.
  04

  Υποστήριξη

  Η ομάδα μας βρίσκεται διαρκώς δίπλα σας, αφουγκράζεται τις ανάγκες σας και σας υποστηρίζει όχι μόνο κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, αλλά και σε μελλοντικές αναβαθμίσεις του χώρου σας. Είναι χαρά μας να ζητάτε τη βοήθεια και την υποστήριξή μας.
  Testimonials

  Οι Πελάτες μας αξιολόγησαν θετικά!

  VIDEO SHOW

  Η δουλειά μας μέσα από ένα σύντομο βίντεο... Δείτε το!

  Video Image
  Faq Image
  FAQ’s

  Συνήθως μας ρωτάτε

  • Πώς μπορούμε να κάνουμε το ραντεβού μας;
   Ένας συνεργάτης μας θα έρθει στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού. Τηρούνται κατά γράμμα όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως μάσκα και εβδομαδιαίο self test. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα εκτίμησης κοστολογίου μέσω e-mail, αφού μας στείλετε κάποιες σχετικές πληροφορίες (φωτογραφίες, διαστάσεις κτλ.).
  • Πόσο κοστίζουν οι Υπηρεσίες σας;
   Η Homemakers έχει δημιουργήσει μερικά πακέτα και αφορούν ανακαίνιση σπιτιού, μπάνιου και κουζίνας. Όμως, μπορεί να μην σας καλύπτουν τα συγκεκριμένα πακέτα και να χρειαστεί να κάνουμε customized με βάση το δικό σας χώρο.
  • Πώς Ξεκινάμε;
   Καταρχάς πραγματοποιούμε την πρώτη συνάντηση όπου θα γνωριστούμε και θα κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα μας η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση της πρότασης μας που θα σας σταλεί με email. Συμπληρωματικά θα πραγματοποιήσουμε μια δεύτερη συνάντηση για να παρουσιάσουμε την πρόταση και να λυθούν τυχόν απορίες. Αν και εφόσον σας καλύπτουν οι προτάσεις μας, αποδέχεστε την πρότασή μας και προχωράμε στον προγραμματισμό των εργασιών ανακαίνισης.
  • Πόσο χρόνο θα πάρει η Ανακαίνιση;
   Το timeline του έργου θα αξιολογηθεί εφόσον γνωρίσουμε απόλυτα τις ανάγκες σας. Η πρόταση που θα σας αποστείλουμε περιλαμβάνει και το ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης.
  • Γιατί να επιλέξουμε την Homemakers για την Ανακαίνιση του χώρου μας;
   Η Homemakers είναι απ΄τις πιο αναπτυσσόμενες κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο των ανακαινίσεων. Διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία να ολοκληρώσουμε το δικό σας project και να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Επιπρόσθετα, αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με υψηλό το αίσθημα της συνέπειας και της υπευθυνότητας κατανοώντας απόλυτα τις δικές τους ανάγκες.

  PORTFOLIO

  Mobile Image

  Εταιρική παρουσίαση

  Συμπληρώστε το email σας
  και κατεβάστε την εταιρική μας παρουσίαση!

   Blog

   Χρήσιμα Νέα & Tips

   Λάθη ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει να αποφύγετε!

   Υπάρχουν πολλά λάθη ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει να αποφύγετε . Μια ανακαίνιση είναι μια διαδικασία που συνήθως παραμονεύει πολλούς κινδύνους και λάθη. Γίνεται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για την κάλυψη νέων λειτουργικών αναγκών του σπιτιού. Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση σας και καθ’όλη την διάρκεια της υπάρχουν μια σειρά από λάθη ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει

   Λάθη ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει να αποφύγετε!

   Υπάρχουν πολλά λάθη ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει να αποφύγετε . Μια ανακαίνιση είναι μια διαδικασία που συνήθως παραμονεύει πολλούς κινδύνους και λάθη. Γίνεται είτε για αισθητικούς λόγους είτε για την κάλυψη νέων λειτουργικών αναγκών του σπιτιού. Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση σας και καθ’όλη την διάρκεια της υπάρχουν μια σειρά από λάθη ανακαίνισης σπιτιού που πρέπει

   Ανακαίνιση κουζίνας: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

   Σκέφτεσαι να κάνεις ανακαίνιση στην κουζίνα σου αλλά δεν ξέρεις τι εργασίες χρειάζονται και από που να ξεκινήσεις; Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για μια ανακαίνιση κουζίνας και κάνε την δική σου ανακαίνιση πιο εύκολη από ποτέ! Η κουζίνα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού μας, αν όχι ο πιο σημαντικός.

   Πότε αξίζει να κάνεις ανακαίνιση μπάνιου;

   Πιστεύετε ότι χρειάζεστε ανακαίνιση μπάνιου άλλα δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε; Στις μέρες μας αυτό το ζήτημα απασχολεί όλο και περισσότερο κόσμο. Βέβαια πολλοί δεν τολμούν να κάνουν αυτή την αλλαγή, κυρίως επειδή δεν γνωρίζουν και πολλά για την όλη διαδικασία. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο οι Homemakers είναι εδώ και έχουν για εσάς

   3 χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για την ανακαίνιση σπιτιού

   Ξεκίνα την ανακαίνιση του σπιτιού σου εύκολα και γρήγορα με απλές συμβουλές από την παρέα των Homemakers. Είτε μικρή είτε μεγάλη κάθε αλλαγή στην κατοικία σου μετράει! Μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού απαιτεί καλό σχεδιασμό για το πως θα διαμορφώσεις τον χώρο σου, τι θα αλλάξεις σε αυτόν και πάνω από όλα σκληρή δουλειά! Ολική ή

   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

   Ζητήστε τις προτάσεις μας για τη δική σας ανακαίνιση σπιτιού!

   Στοιχεία Επικοινωνίας

   • ΚΡΕΟΝΤΟΣ 109, ΑΘΗΝΑ
    (ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ)
    τ.κ. 104 43
   • 210 2486487
    210 2472161
   • [email protected]