fbpx

  Κλείσε ραντεβού

  • info@homemakers.gr
  • 210 2486487
  Ανακαίνιση Μπάνιου

  Ανακαίνιση Μπάνιου – BASIC πακέτο αξίας 3.650€

  Aνακαίνιση Mπάνιου

  Τι περιλαμβάνει

  Σας φέρνουμε τις πιο πρόσφατες και σύγχρονες λύσεις στην ανακαίνιση μπάνιου. 
  Δεδομένου ότι είμαστε μια εταιρεία σχεδιασμού πλήρους εξυπηρέτησης, δε σχεδιάζουμε και ανακαινίζουμε μπάνια μόνο: επιμελούμαστε, προμηθεύουμε και επιθεωρούμε κάθε σημείο του έργου σας πριν παραδοθεί στο χρόνο που σας έχουμε υποσχεθεί.
  Ένας σύμβουλος της Homemakers συνεργάζεται μαζί σας για να πετύχουμε το απόλυτο αποτέλεσμα για το δικό σας μπάνιο.
  Όσο μικρό ή μεγάλο και να είναι το μπάνιο σας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε την καλαισθησία που επιθυμείτε.
  Οι ανακαινίσεις μπάνιου είναι το πάθος μας!
  Χαιρόμαστε που μας επιβραβεύουν οι πελάτες μας για το άρτιο αποτέλεσμα μας.

  Α. Πλακίδια / ανακαίνιση μπάνιου

  Πλακίδια τοίχου και δαπέδου Ιταλικής & Ισπανικής προελεύσεως Α΄ ποιότητας, μέσα από μια προεπιλεγμένη γκάμα σχεδίων, διαστάσεων και χρωμάτων για μπάνιο έως 20 τ.μ.

  Β. Είδη υγιεινής / ανακαίνιση μπάνιου

  B.1 Μπαταρίες: Μπαταρία νιπτήρα αναμεικτική νιπτήρα Μπαταρία λουτρού αναμεικτική, με σπιράλ, τηλέφωνο και στήριγμα Β.2 Λεκάνη: Λεκάνη χαμηλής πιέσεως με καζανάκι και κάλυμμα soft closing Β.3 Νιπτήρας: Νιπτήρας με κολώνα (έως 60cm) Καθρέπτης με ένα ντουλαπάκι, χρώμα λευκό 60cm

  Γ. Αξεσουάρ / ανακαίνιση μπάνιου

  Χαρτοθήκη, Πετσετοθήκη μονή 60cm και άγκιστρο πετσετοκρεμάστρα οριζόντια & πετσετοκρεμάστρα άγκιστρα ή κρίκος

  Δ. Extra Παροχές – Χημική Τουαλέτα

  Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών μας και δίνοντας λύση στα προβλήματα που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης μπάνιου, σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν μία χημική τουαλέτα, για τα μέλη της οικογένειας που κατοικεί το σπίτι, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Απλά ζητήστε το!

  • Ολική αποξήλωση και απομάκρυνση πλακιδίων, παλαιών ειδών υγιεινής, παλαιών σωληνώσεων και λοιπών αντικειμένων από το χώρο του λουτρού.
  • Αποκομιδή των αποξηλωθέντων υλικών
   
  • Ολική εγκατάσταση σωληνώσεων ύδρευσης (έως τον κεντρικό διακόπτη της οικίας –κλασικό σύστημα) και αποχέτευσης (έως την κεντρική αποχέτευση της οικίας).
  • Τοποθέτηση ειδών υγιεινής (λεκάνη ΧΠ-νιπτήρας με κολώνα-μπαταρίες-αξεσουάρ). Δοκιμή της εγκατάστασης.
   
  • Μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος για τον φωτισμό του καθρέπτη.
  • Μεταφορά πρίζας πλυντηρίου.
  • Σοβάτισμα λουτρού (όπου επιβάλλεται από τις αποξηλώσεις).
  • Ρήψη τσιμεντοκονίας (όπου επιβάλλεται από τις αποξηλώσεις).
  • Επίστρωση πλακιδίων στο δάπεδο και τους τοίχους του λουτρού.
  • Κατασκευή χτιστής ντουζιέρας (σε όλες τις διαστάσεις).
  • Τοποθέτηση γύψινου, τύπου φελιζόλ, στην οροφή του λουτρού
  • Φρεσκάρισμα της οροφής.

  Πως ξεκινάμε την ανακαίνιση μπάνιου

  Καταρχάς πραγματοποιούμε την πρώτη συνάντηση όπου θα γνωριστούμε και θα κατανοήσουμε τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί από την ομάδα μας η εκπόνηση της μελέτης και η υλοποίηση της πρότασης μας που θα σας σταλεί με email.

  Συμπληρωματικά θα πραγματοποιήσουμε μια δεύτερη συνάντηση για να παρουσιάσουμε την πρόταση και να λυθούν τυχόν απορίες. Αν και εφόσον σας καλύπτουν οι προτάσεις μας, αποδέχεστε την πρότασή μας και προχωράμε στον προγραμματισμό των εργασιών ανακαίνισης.

  Εικόνες από ανακαίνιση μπάνιου

  Ανακαίνιση Μπάνιου
  anakainisi-mpanion
  anakainisi-mpanion
  ανακαινιση μπάνιων

  Παρατηρήσεις

  Η προσφορά ισχύει για λουτρά έως 20 m2. Οποιαδήποτε διαφορά σε μέτρα/ποσότητες πλέον των αναγραφομένων, το επιπλέον κόστος επιβαρύνει τον ιδιοκτήτη.Η προμήθεια υλικών (οικοδομικά υλικά -κόλλες-στόκοι) συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο.Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται η τοποθέτηση εντοιχιζόμενων ειδών (καζανάκι- μπαταρίες) και καμπίνας.

  Σωλήνες ύδρευσης πολυστρωματική Valsir τριών επιστρώσεων με πενήντα (50) χρόνια εγγύηση από τον κατασκευαστή και πιστοποιητικό υγιεινότητας για πόσιμο νερό.Σωλήνες αποχέτευσης PVC βαρέους τύπου.Για οποιαδήποτε άλλη εργασία ή προϊόν έρχεστε σε επικοινωνία με την εταιρεία.Το πακέτο μπορεί να αναπροσαρμοστεί ανάλογα με το budget του πελάτη.

  Οι εικόνες είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.Στην προσφορά δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

  Video από ανακαίνιση μπάνιου

  ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  Ενδιαφέρεστε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας; Στέιλτε μας τα στοιχεία σας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ >>