Κλείστε Ραντεβού!

  HomeMakers

  Alphabet Image
  About Image

  Κατασκευαστική Εταιρεία
  Homemakers

  H Εταιρία HomeMakers ειδικεύεται στην Ανακαίνιση σπιτιού - του επαγγελματικού χώρου & σε παντός τύπου ιδιαίτερες κατασκευές. Έχουμε φέρει εις πέρας δεκάδες Ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων καθώς και ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές κατασκευές (μπάνιων, χώρων εργασίας κλπ.)

  Οι ειδικοί της Homemakers είναι εδώ οποιαδήποτε στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια. Και επειδή εμείς προτιμούμε να γνωρίζουμε δια ζώσης τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε, μπορείς να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά στο κατάστημα μας στην οδό Κρέοντος 109 στα Σεπόλια.

  Όλες οι τεχνικές υπηρεσίες όπως: Υδραυλικές εργασίες - Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις - Αλουμίνια - Σίδερα - Γυψοσανίδες - Γύψινες διακοσμήσεις - Πλακίδια - Μάρμαρα - Ελαιοχρωματισμοί - Ξυλουργικές εργασίες, γίνονται όλες από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας με βάση την τεράστια εμπειρία μας στις ανακαινίσεις, που σας προσφέρουμε βεβαίως στις καλύτερες δυνατές τιμές!
  0

  Χρόνια
  Εμπειρίας

  0+

  Ολοκληρωμένα
  Έργα

  0

  Έμπιστοι
  Συνεργάτες

  0

  Έμπειρα
  Συνεργεία

  Εξειδικευμένο Ανθρώπινο Δυναμικό

  Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους συνεργάτες με πολυετή παρουσία στο χώρο των ανακαινίσεων. Επενδύουμε στην εκπαίδευση των συνεργατών μας σε νέες μεθόδους, ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

  Συνέπεια στην παράδοση των έργων

  Όλα μας τα έργα έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και η Homemakers τα τηρεί κατά γράμμα. Η συνέπεια και ο άριστος προγραμματισμός των εργασιών είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που θα απολαύσετε εφόσον συνεργαστείτε μαζί μας.

  Ανταγωνιστικές Τιμές

  Εάν το πρώτο κριτήριο για έναρξη συνεργασίας είναι η οικονομική τιμή, σίγουρα δεν είμαστε εμείς η εταιρεία που ψάχνετε! Αν όμως ψάχνετε ρεαλιστικές χρεώσεις με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών ανακαίνισης που θα λάβετε σίγουρα μπορούμε να σας το εγγυηθούμε.
  Testimonials

  Οι Πελάτες μας αξιολόγησαν θετικά!

  Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

  Γνωρίστε μας

  Θέσεις Εργασίας

  Αν είσαι επαγγελματίας στο είδος σου και αναζήτας
  συνεργάτες επικοινώνησε μαζί μας σήμερα κι όλας!

  Στοιχεία Επικοινωνίας Εταιρίας:

  Κρέοντος 109, Σεπόλια τ.κ. 104 43

  210 2486487
  210 2472161

  [email protected]

   VIDEO SHOW

   Η δουλειά μας μέσα από ένα σύντομο βίντεο... Δείτε το!

   Video Image