fbpx

  Κλείσε ραντεβού

  • info@homemakers.gr
  • 210 2486487

  Η ομάδα των Homemakers ανέλαβε αυτή τη φορά μια ανακαίνιση στα Βόρεια Προάστια. Το Project περιελάμβανε ολική ανακαίνιση ενός σπιτιού στο Μαρούσι. Στο ραντεβού γνωριμίας με τον ιδιοκτήτη κο Παύλο συζητήσαμε για τις προοπτικές που είχε το σπίτι και τον βοηθήσαμε να οραματιστεί το τελικό αποτέλεσμα.

  Ανακαίνιση στα Βόρεια Προάστια

  Περιοχή: Μαρούσι
  Διάρκεια: 1,5 μήνα 

  ✔ Αποξηλώσεις
  ✔ Ηλεκτρολογικές Μετατροπές
  ✔ Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  ✔ Γυάλισμα Δρύινων Πατωμάτων
  ✔ Ελαιοχρωματισμοί
  ✔ Αντικατάσταση πλακιδίων δαπέδου
  ✔ Αντικατάσταση παλαιού συμβατικού τζακιού με ενεργειακό τζάκι αέρα
  ✔ Ανακαίνιση Κουζίνας
  ✔ Ανακαίνιση Μπάνιου και WC

  Η απόφαση

  Ο κος Παύλος απευθύνθηκε στην εταιρία μας μετά από έρευνα αγοράς που έκανε στο διαδίκτυο με στόχο την ανακαίνιση της οικίας του στο Μαρούσι. Έπειτα από μελέτη, η οποία περιλάμβανε λεπτομερές κοστολόγιο και τεχνική περιγραφή ώστε ο ιδιοκτήτης να γνωρίζει ακριβώς τις εργασίες που θα διεξαχθούν, ο κ.Παύλος αποδέχτηκε την προσφορά μας και αμέσως πιάσαμε δουλειά. Το πακέτο ανακαίνισης που επιλέχθηκε ήταν το Πακέτο LUX με κάποιες έξτρα προσθήκες.

  Η υλοποίηση

  Η ανακαίνιση περιελάμβανε ολική ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου και wc. Γκρέμισμα εσωτερικού τοίχου, αντικατάσταση τζακιού με ενεργειακό τζάκι αέρα, αντικατάσταση πλακιδίων δαπέδου. Επιπλέον, γυάλισμα δρύινων πατωμάτων, αντικατάσταση σωμάτων καλοριφέρ, αλλαγή διακοπτών και πριζών. Για επιπρόσθετη ασφάλεια, αντικατάσταση κλειδαριών και πόμολων στις εσωτερικές πόρτες και ολικό ελαιοχρωματισμό οικίας.

  Ξεκινήσαμε την ανακαίνιση με τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις και στη συνέχεια προχωρήσαμε στην αλλαγή των πλακιδίων δαπέδου.

  Στη συνέχεια…

  Η κουζίνα απέκτησε άλλο χαρακτήρα και μοντέρνο σχεδιασμό. Αξιοποιήθηκαν στο έπακρο όλα τα μέρη του σπιτιού, ώστε να δημιουργηθούν περισσότεροι αποθηκευτικοί χώροι. Για το WC επιλέχθηκαν μαύρα πλακάκια για το πάτωμα και λευκά για τους τοίχους. Εξαίρεση ο ένας τοίχος του ντουζ που διατήρησε το μαύρο πλακάκι του πατώματος. Στο μεγάλο μπάνιο επικράτησαν πλακάκια στις αποχρώσεις του γκρι σε συνδυασμό με ένα ανάγλυφο μοτίβο, το οποίο τοποθετήθηκε στο τοίχο της μπανιέρας.

  Τέλος, και στο σαλόνι όπου αντικαταστάθηκε το παλιό τζάκι με ένα νέο ενεργειακού αέρα, επιλέχθηκε το χρώμα γκρι.

  Συνοπτικά…

  Καθ’ όλη την διάρκεια της ανακαίνισης προσπαθήσαμε να έχουμε μια καλή επικοινωνία με τον κ. Παύλο και να παραδώσουμε το έργο στην ώρα του. Και το πετύχαμε! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συνεργασία μας . Μαζί αποφασίσαμε για τον σχεδιασμό και την επιλογή των υλικών, καθώς και για τις επιπλέον εργασίες που προέκυψαν κατά την υλοποίηση των εργασιών.

  Κύριε Παύλο, η ομάδα των Homemakers σου εύχεται καλορίζικο το καινούργιο σου σπίτι και σε ευχαριστεί πολύ για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία!

  Η κριτική

  Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του κου Παύλου εδώ:

  “ Καλησπέρα σας,

  πρόσφατα ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση του σπιτιού μας και θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε  την εμπειρία μας από την συνεργασία με την Homemakers.

  Μετά από εξαντλητική έρευνα της αγοράς καταλήξαμε να απευθυνθούμε για προσφορά στην συγκεκριμένη εταιρεία από τις άριστες κριτικές των πελατών της στο google.

  Η γνωριμία με τους Homemakers

  Από την πρώτη επαφή μας ο Μάρκος κέρδισε την εμπιστοσύνη μας και άμεσα αποδεχτήκαμε την άκρως ανταγωνιστική προσφορά που μας έγινε για την ολική ανακαίνιση της οικίας μας (ολική ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, wc, γκρέμισμα εσωτερικής τοιχοποιίας, αντικατάσταση παλαιού τζακιού με ενεργειακό, αντικατάσταση πλακιδίων, σωμάτων καλοριφέρ, μπριζοδιακοπτών, βάψιμο και αντικατάσταση κλειδαριών και πόμολων στις μεσόπορτες, ολικό βάψιμο οικίας κλ.π.). Παρόλο που το χρονοδιάγραμμα ήταν πιεστικό, η κατοικία παραδόθηκε εντός της συμφωνημένης ημερομηνίας και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας.

  Η ομάδα μας

  Η εταιρεία, αποτελούμενη από νέα άτομα με όρεξη για τη δουλειά τους, μας κέρδισε καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου. Ο Δημήτρης επέβλεπε τις εργασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης πρόθυμος να δώσει την καλύτερη λύση στα μικροπροβλήματα που προέκυψαν σε ένα τόσο σύνθετο έργο. Η Κατερίνα ανταποκρινόταν άμεσα σε κάθε νέα απαίτηση μας για επιπλέον εργασίες που αποφασίζαμε κατά την υλοποίηση των εργασιών και το επιπλέον κόστος ήταν λογικότατο. Η Μαρία και η Δανάη μας βοήθησαν για τον σχεδιασμό και την επιλογή των υλικών, με θετική διάθεση να καλύψουν τις ανάγκες μας.Τα συνεργεία που δούλεψαν κατά τη διάρκεια του έργου ήταν άψογοι επαγγελματίες με γνώση της δουλειάς και έμφαση στη λεπτομέρεια.

  Ακόμη και μετά την παράδοση του έργου η εταιρεία ανταποκρίθηκε άμεσα σε ό,τι προέκυψε, πρόθυμη για την επισκευή – διόρθωση κάποιων μικροατελειών που διαπιστώσαμε εκ των υστέρων, ακόμα και για τη διόρθωση σε κάποιες μικροζημιές που έγιναν κατά τη μετακόμιση.

  Εγγύηση Έργου

  Βασικότατο πλεονέκτημα η 5ετή εγγύηση που μας έδωσε για το σύνολο των εργασιών και των υλικών. Βάσει της έως σήμερα συνεργασίας μας θεωρούμε ότι θα ανταποκριθεί άμεσα σε ότι προκύψει. Σε αντίθετη περίπτωση θα επανέλθουμε με νέο σχόλιο.

  Προτείνουμε  ανεπιφύλακτα την εταιρία Homemakers για την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

  Μάρκο  και Δημήτρη ευχόμαστε τα καλύτερα για την εταιρεία σας και σας παροτρύνουμε να κρατήσετε το ίδιο επίπεδο παροχής υπηρεσιών, όσο και να αυξηθεί ο όγκος εργασιών, γεγονός βέβαιο, λόγω της εξαιρετικής δουλειάς σας.”


  Αλεξίου Παύλος