fbpx

    Κλείσε ραντεβού





    • info@homemakers.gr
    • 210 2486487

    Ο κ. Ανδρέας απευθύνθηκε στην ομάδα μας έπειτα από σύσταση ενός ευχαριστημένου πελάτη. Αφού συμφωνήσαμε στο πακέτο ανακαίνισης που ταίριαζε καλύτερα στις ανάγκες του, προχωρήσαμε σε πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού του στην περιοχή Εξάρχεια στην Αθήνα. Η διαδικασία ανακαίνισης κύλησε πολύ καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι να προσθέσουμε άλλο ένα καλαίσθητο έργο στην οικογένεια των Homemakers.

    Νέα Αρχή με Πλήρη Ανακαίνιση

    Περιοχή: Εξάρχεια

    Διάρκεια: 2,5 μήνες

    ✔ Αποξηλώσεις
    ✔ Εσωτερικές Πόρτες
    ✔ Ηλεκτρολογικά
    ✔ Πόρτα Ασφαλείας
    ✔ Υδραυλικά
    ✔ Χρωματισμοί
    ✔ Δάπεδα
    ✔ Ξυλουργικά
    ✔ Αλουμίνια
    ✔ Διαμόρφωση Μπαλκονιού
    ✔ Γυψοσανίδες

    Η γνωριμία

    Γνωρίσαμε τον κ. Ανδρέα μετά από σύσταση προηγούμενη πελάτη που είχαμε ολοκληρώσει την Ανακαίνιση του μπάνιου του. Το σπίτι ήταν ένας ενιαίος χώρος που περιλάμβανε την κουζίνα, το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, όλα σε 1. Το πακέτο που επέλεξε ο κ. Ανδρέας ήταν το Plus, αλλά με κάποιες αναβαθμίσεις.

    Η πρόταση

    Στην πρώτη μας επίσκεψη στο διαμέρισμα καταγράψαμε διεξοδικά όλες τις λεπτομέρειες και συζητήσαμε πως θα προχωρήσουμε στην ανακαίνιση. Μετρήθηκε ο χώρος, πάρθηκαν οι αποφάσεις διαρρύθμισης καθώς και όλες τις εργασίες της συνολικής ανακαίνισης.

    Στην προσφορά μας προχωρήσαμε σε πλήρη καταγραφή και λεπτομερής περιγραφή όσον αφορά την κοστολόγηση, αλλά και τα υλικά και το χρόνο υλοποίησης.

    Η υλοποίηση

    Η διαδικασία ανακαίνισης ξεκίνησε αρχικά από τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις. Ακόμη, η κουζίνα ανακαινίστηκε πλήρως, τοποθετήθηκαν νέα ντουλάπια αλλά και οι νέες συσκευές κουζίνας. Το μπάνιο ανανεώθηκε εντελώς και πλέον φαίνεται αρκετά πιο ευρύχωρο. Τοποθετήθηκαν σε όλο το σπίτι νέες εσωτερικές πόρτες καθώς και πόρτα ασφαλείας. Το υλικό και τα χρώματα που επιλέχθηκαν για την κουζίνα, συνδυάστηκαν και στο μπάνιο, για την δημιουργία μιας συνολικής συνοχής σε όλο το σπίτι. Για τον ενιαίο χώρο επιλέξαμε κρυφό φωτισμό οροφής σε γυψοσανίδες καθώς το σπίτι δεν ήταν ψηλοτάβανο, και η ύπαρξη φωτιστικών οροφής θα περιόριζε τον χώρο. Ακόμη όλες οι λάμπες που επιλέχθηκαν ήταν θερμού φωτός ώστε να δέσει αισθητικά το ξύλινο πάτωμα με τα σύγχρονα υλικά. Τέλος, αναδιαμορφώθηκε τελείως το μπαλκόνι, που πλέον έχει μια σύγχρονη μορφή, άνετη να καλωσορίσει νέα έπιπλα και να αποτελέσει χώρος ξεκούρασης και ιδιωτικότητας.

    Όλα πήγαν βάση προγράμματος και δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα κατά την διαδικασία ανακαίνισης. Όλες οι έξτρα εργασίες, είχαν ήδη συμπεριληφθεί στην πρόταση και συζητηθεί με τον ιδιοκτήτη, οπότε δεν δημιουργήθηκε ποτέ κάποια διαφωνία κατά την διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού. Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική και η επικοινωνία μας συνεχής σε όλα τα στάδια της αναδιαμόρφωσης του σπιτιού. Ο ίδιος ο κ. Ανδρέας επέλεξε τα χρώματα καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στον χώρο.

    Το αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένο τον κ. Ανδρέα και εμείς τον ευχαριστούμε ξανά για την εμπιστοσύνη του στους Homemakers!